Over mij2019-01-18T12:40:12+00:00

Geeske van den Akker

overmij-header-matrixcoach

MatriXcoach

Geeske van den Akker

In mijn werk als (onderwijskundig) ambulant begeleider en in het dagelijks leven kom ik regelmatig kinderen tegen die op de basisschool of op het voortgezet onderwijs om verschillende redenen net niet mee kunnen komen. Ik ben daarom een aantal jaar geleden een 1-jarige opleiding voor kindercoach gaan doen. Maar hoewel het een mooie en leerzame opleiding was had ik nog niet het gevoel dat ik een kind effectief kon helpen bij het leren. Tot ik de MatriXmethode ontdekte!

De MatriXmethode is een korte maar zeer effectieve methode om kinderen te leren hoe ze moeten leren en eventuele angsten te neutraliseren of op te ruimen door ze zelf de regie te geven over hun eigen hoofd. En omdat de methode zo effectief is wil ik het niet voor mezelf houden, maar delen met (onderwijs)professionals.

Kijk voor de 5-daagse opleiding op http://www.MatriXmethodeinstituut.nl

Cursusaanbod

Er zijn diverse cursussen beschikbaar. Neem voor incompany trainingen of trainingen op maat contact met mij op.