MatriXmethode voor kinderen2019-01-18T14:08:43+00:00

Coaching

coaching-voor-kinderen-header

Coaching en bijles/huiswerkbegeleiding

MatriXmethode voor uw kind

Zit uw kind niet zo lekker in zijn vel?  Heeft uw kind moeite met leren, een vol hoofd of lukt het maar niet om goed vriendjes te maken?

Begeleiding en bijles

De MatriXmethode kan uw kind helpen met leren, maar ook met het oplossen van blokkades die ervoor zorgen dat uw kind niet helemaal lekker in zijn of haar vel zit of moeite heeft met concentreren. Als we de blokkades kunnen opheffen heeft uw kind ook meer ruimte in het hoofd om te kunnen leren. En om te leren HOE je moet leren. Kort gezegd we gaan ruimte scheppen in het hoofd en informatie handig leren opslaan.

Daarnaast geef ik extra begeleiding bij alle vakken die zij tegenkomen op de basisschool.

Zit uw kind in groep 8 of al in de brugklas van middelbare school?

Ik verzorg ook individuele huiswerkbegeleiding en bijles voor alle vakken die ze op de middelbare school (brugklas) aangeboden krijgen. Huiswerkbegeleiding is een goede oplossing voor kinderen die wat meer hulp nodig hebben bij het leren hoe te leren. Tijdens de begeleiding help ik vooral bij het plannen van het huiswerk, maar ook bij het beheersen van de inhoudelijke vakken. Door een planning te maken en hierin te begeleiden is er meer structuur en zal uw kind meer succeservaringen krijgen. Voor de begeleiding kom ik aan huis.

Tarieven

Individuele bijles/huiswerkbegeleiding: 1x per week 60 minuten €35,-  /  2x per week a 60 minuten €65,-

diagram

Meer informatie?

Tijdens een gratis intakegesprek (20 minuten) bespreken we wat uw kind nodig heeft en stellen we doelen.

Vraag een intakegesprek aan